Yentl en de Boer in Concert

Een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers

Recensies

'Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt.' NRC

Nieuwe liedjes gecombineerd met hun allerbeste werk. Elke zomer trekken Yentl en de Boer met hun lievelingsmuzikanten langs zomerfestivals en openluchttheaters. Met hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes trokken ze eerder langs Lowlands, de Zwarte Cross, het Amsterdamse Vondelpark en speelden in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw! Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. In 2015 ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied! De debuutvoorstelling van Yentl en de Boer, De snoepwinkel is gesloten, leverde ze een nominatie op voor de Neerlands Hoop.

Productie

Tekst en zang: Yentl Schieman en Christine de Boer
Regie: Michiel de Regt
Licht: Fon Sanders
Geluid: Erik Hendriks
Gitaar: Laurens Joensen
Piano: Charly Zastrau
Drums: Viktor van Woudenberg
Bas: Jan Teertstra
Producent: Bos Theaterproducties

Muzikanten

Gitaar: Laurens Joensen
Piano: Charly Zastrau
Drums: Viktor van Woudenberg
Bas: Jan Teertstra

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.