Frank Sanders Akademie Zeven Tenten Fotografie Mitch Blaauw DeLaMar
Musical

Zeven Tenten

Vierdejaars van de Frank Sanders Akademie

De vierdejaarsstudenten gaan de Frank Sanders Akademie verlaten. Ze zijn klaar voor de toekomst! Maar eerst even bijkomen. Vakantie. Uitrusten. En dus gaan ze met zijn allen naar de camping. Om gezellig terug te blikken en vooruit te kijken. De studenten maken de balans op van het gezamenlijke avontuur wat achter ze ligt en de individuele dromen die ze nog waar willen maken. In de musical Zeven Tenten maak je kennis met de talenten van morgen, met hun ambities en met hun zorgen. Met hun optimisme en met hun angsten. Terwijl ze ondertussen met een wc-rolletje over de camping lopen. Verheug je op een vrolijke avond vol klapstoelen, een barbecue en een flinke dosis glamour!

Speeldata en tickets

Juni 2024

Do 27 jun 19:30
v.a. € 17,50
Koop tickets
Vr 28 jun 19:30
v.a. € 17,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€25,00 €22,00 €17,50

Cultuurkaart
Voor scholen is er de mogelijkheid om met studenten te komen via de Cultuurkaart, neem hiervoor contact met ons op en selecteer CJP Cultuurkaart bij Mijn vraag gaat over. Tickets kosten €10,00 p.p. voor rang 2 of 3.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Emma Broekman, Céline Grift, Lisa Hoogstadt, Esmeralda Oomen, Anke Stilma, Iris Verhaak en Laurens Vink

Creatives

Regie:

Paul van Ewijk

Muzikaal leider:

Franc Pappot

Choreografie:

Yannick Plugers

Zangcoach:

David van den Tempel

Producent:

Frank Sanders Akademie

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 30 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.