Zing mee met Annie MG DeLaMar
Concert

Zing mee met Annie M.G.

De leukste liedjes van Annie M.G. Schmidt met orkest

In het kader van de Annie M.G. Schmidt-week 2025 kun je genieten van een bijzonder concert met de allerleukste Annie M.G.-liedjes! Dikkertje Dap, Rineke Tineke Peuleschil, Ik ben lekker stout en De brievenbus die niet meer wou; alle klassiekers komen voorbij. De liedjes worden gezongen door Nol Havens (VOF de Kunst) en Stephanie Struijk (eerder bekend als Stevie Ann), onder begeleiding van het fameuze Dutch String Collective. Verteller en gastheer Erik van Muiswinkel, die jarenlang met popgroep VOF de Kunst de Schmidt-liederen nieuw leven in blies, vlecht verhalen over de legendarische schrijfster, haar humor en haar kunst door de voorstelling heen. Zing mee met Annie M.G. Schmidt belooft een heerlijk nostalgische middag te worden. Of je nou 6 bent of 106: luister, zing mee en geniet!

Speeldata en tickets

Mei 2025

Zo 11 mei 14:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Zo 11 mei 14:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€26,50 €23,50 €19,50

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een kinderkorting van €5,- per persoon.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Nol Havens (zang), Stephanie Struijk (zang), Erik van Muiswinkel (presentatie)


Creatives
Tekst en regie:

Erik van Muiswinkel

Arrangementen:

Marijn van Prooijen, Reyer Zwart 

Muziek:

Dutch String Collective orkest o.l.v. Marieke de Bruijn

Producent:

Fine Label

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.