Faciliteiten voor mensen met een visuele beperking

Mensen met een visuele beperking zijn van harte welkom om een officieel getrainde blindengeleidehond mee te nemen naar ons theater. Je kunt telefonisch contact met onze klantenservice opnemen om hiervoor geschikte plaatsen te bespreken.

Daarnaast bieden we in samenwerking met Stichting Komt het Zien! speciale voorstellingen aan die ook geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking. Wanneer je kaarten voor een van de ze voorstellingen boekt, krijg je een introductie over de voorstelling thuisgestuurd om je alvast te oriënteren. Voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien en stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor. Ook kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken. Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Voorstellingen met audiodescriptie:

Zo vader zo zoon - zondag 2 april 2023 om 14.30 uur

Ellen ten Damme - vrijdag 9 juni 2023 om 20.30 uur

Grease - zaterdag 2 september 2023 om 15.00 uur

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.