Faciliteiten voor mensen met een visuele beperking

Mensen met een visuele beperking zijn van harte welkom om een officieel getrainde blindengeleidehond mee te nemen naar ons theater. Je kunt telefonisch contact met onze klantenservice opnemen om hiervoor geschikte plaatsen te bespreken.

Daarnaast bieden we in samenwerking met Stichting Komt het Zien! speciale voorstellingen aan die ook geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking. Wanneer je tickets voor een van deze voorstellingen boekt, krijg je een introductie over de voorstelling thuisgestuurd om je alvast te oriënteren. Voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien en stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor. Ook kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken. Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Boek via onderstaande links jouw tickets voor een voorstelling met audiodescriptie. Er zijn ook enkele plaatsen gereserveerd voor mensen die in verband met hun visuele beperking dichtbij en recht voor het podium wensen te zitten. Deze plaatsen zijn niet terug te zien in het boekingsproces via onderstaande links. Voor deze plaatsen vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. 

Onze Jordaan - zondag 17 november 14:00
Boek je tickets

Sister Act - zondag 8 december 12:00
Boek je tickets

Elisabeth - zaterdag 5 april 15:00
Boek je tickets

Agatha Christie’s Murder on the Nile - vrijdag 21 maart 20:30
Boek je tickets

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.