DeLaMar West

In 2021 opent DeLaMar West haar deuren. In deze gloednieuwe culturele hotspot aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer kun je genieten van een programmering die net zo divers is als de buurt en haar bewoners. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld. Hierbij ligt de nadruk vooral op musicals. Met ontwikkelinstelling MusicalMakers als een van de bewoners, is DeLaMar West namelijk ook dé broedplaats voor theatermakers en producties binnen het musicalgenre. 

De theaterzaal in DeLaMar West heeft ruimte voor 165 theaterbezoekers. Naast deze vlakkevloerzaal en een sfeervol theatercafé zijn er twee repetitiestudio’s, die net als de theaterzaal gehuurd kunnen worden door zowel theatermakers en gezelschappen als de zakelijke marktOok is er ruimte voor uiteenlopende activiteiten gericht op buurt- en stadsgenoten. DeLaMar West is met verschillende organisaties en instanties uit de wijk in gesprek om op een waardevolle manier iets toe te kunnen voegen aan de omgeving. 

 
 
Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5