DeLaMar West

DeLaMar West opent gedurende theaterseizoen 2020/2021 haar deuren. Deze tweede locatie van DeLaMar Theater presenteert veelal exclusieve (werkplaats)voorstellingen en activiteiten die zich richten op de wijk en haar bewoners en fungeert als broedplaats voor nieuwe theatermakers en producties, met extra aandacht voor het musicalgenre. 

DeLaMar West heeft ruimte voor circa 200 theaterbezoekers. Naast een vlakke vloer theaterzaal en een sfeervol theatercafé biedt het gebouw met zijn cultureel maatschappelijke bestemming ruimte aan repetitiestudio’s en kantoren die verhuurd worden aan culturele partners. Zo is MusicalMakers, de ontwikkelinstelling voor nieuwe musicals, naast diverse andere culturele instellingen gehuisvest in DeLaMar West.

Het pand van DeLaMar West is gelegen aan de Laan van Spartaan 4 (voormalige locatie van circus Elleboog) in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in de wijk Bos en Lommer in stadsdeel West in Amsterdam.

 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5