De verleiders

Pandepaniek
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 31 mei t/m 5 juni 2022. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Een hyperactuele absurdistische komedie over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Deze thema’s zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Want wie profiteert er van al deze paniek? Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Aan de hand van vlijmscherpe analyse en harde humor dagen de mannen je uit mee te denken over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. Durf jij het aan?

Podcast

Wist je al dat De verleiders ook een podcast hebben? Hierin praten Tom de Ket en George van Houts met uiteenlopende gasten over de thema’s uit Pandepaniek. Een goede voorbereiding op de voorstelling dus!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden, Tibor Lukács

  Creatives

  Regie: Aat Ceelen
  Producent: Bos Theaterproducties

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5