De verleiders

Pandepaniek
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke data afgelast en verplaatst naar 9 t/m 13 juni. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Een hyperactuele absurdistische komedie over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Deze thema’s zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Want wie profiteert er van al deze paniek? Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Aan de hand van vlijmscherpe analyse en harde humor dagen de mannen je uit mee te denken over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. Durf jij het aan?

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden, Tibor Lukács

  Creatives

  Regie: Aat Ceelen
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5