De verleiders

Pandepaniek
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 31 mei t/m 5 juni 2022. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Een hyperactuele absurdistische komedie over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Deze thema’s zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Want wie profiteert er van al deze paniek? Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Aan de hand van vlijmscherpe analyse en harde humor dagen de mannen je uit mee te denken over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. Durf jij het aan?

Podcast

Wist je al dat De verleiders ook een podcast hebben? Hierin praten Tom de Ket en George van Houts met uiteenlopende gasten over de thema’s uit Pandepaniek. Een goede voorbereiding op de voorstelling dus!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden, Tibor Lukács

  Creatives

  Regie: Aat Ceelen
  Producent: Bos Theaterproducties

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling De verleiders de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5