gevel DEZE GEBRUIKEN

Mindervaliden

Voorzieningen in DeLaMar

Het DeLaMar Theater beschikt over verschillende faciliteiten voor mindervaliden.

Rolstoelen/ligbed
Het DeLaMar Theater is rolstoelvriendelijk en heeft in beide zalen een aantal rolstoelplaatsen die u kunt reserveren. Tevens zijn er in het gebouw twee invalidentoiletten aanwezig, een bij het Grand Café en een in de Rode Foyer. De twee restaurants en alle foyers zijn toegankelijk en met een lift te bereiken. U kunt op de dag van de voorstelling altijd terecht bij een van onze theatermedewerkers, mocht zich onverhoopt een probleem voordoen.

De rolstoelplaatsen zijn gesitueerd op de eerste rang in de zaal, maar rolstoelgebruikers en een begeleider krijgen een korting waardoor zij de tweederangs prijs betalen.  Een scootmobiel kan niet mee de zaal in, u kunt overstappen op een reguliere stoel of eventueel gebruik maken van een leenrolstoel. Indien uw rolstoel groter is dan 65 cm breed, 78 cm diep (incl voetsteunen) en 91 cm hoog, dan horen wij dit graag van u.

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch geboekt worden dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur via 0900-10 10 202 (lokaal tarief).


Blindengeleidehond/SOHO hond
Een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om u te begeleiden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om plaatsen te bespreken dagelijkst tussen 10.00 en 22.00 uur via 0900-10 10 202 (lokaal tarief).

Voorzieningen voor slechthorenden
Het DeLaMar Theater beschikt over een ringleiding. Er zijn zowel oordopjes als inductielussen beschikbaar. Deze lus kan aangesloten worden op gehoorapparaten. U kunt deze lenen bij onze garderobe.