Rolstoeltoegankelijkheid

DeLaMar 
DeLaMar (centrum) is rolstoelvriendelijk en heeft in beide zalen een aantal rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider die je (telefonisch) kunt reserveren. Tevens zijn er in het gebouw twee rolstoelvriendelijke toiletten aanwezig, één bij het Grand Café en één in de Rode Foyer. De twee restaurants en alle foyers zijn toegankelijk voor rolstoelen en met een lift te bereiken. Je kunt op de dag van de voorstelling altijd terecht bij een van onze theatermedewerkers, mocht zich onverhoopt een probleem voordoen.

De rolstoelplaatsen zijn gesitueerd op de eerste rang in de zaal. Een scootmobiel kan niet mee de zaal in, je kunt overstappen op een reguliere stoel of eventueel gebruik maken van een leenrolstoel. Indien jouw rolstoel groter is dan 65 cm breed, 78 cm diep (incl. voetsteunen) en 91 cm hoog, dan horen wij dit graag van je. Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend geboekt worden via het aparte telefoonnummer 0900-1330 (lokaal tarief).

De straat voor de hoofdentree is autovrij. Mensen met een lichamelijke beperking mogen bij uitzondering voor het theater worden afgezet.

DeLaMar West
DeLaMar West is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aantal rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider die je (telefonisch) kunt reserveren. Er is een rolstoelvriendelijk toilet aanwezig in het gebouw. 

De rolstoelplaatsen zijn gesitueerd in de zaal. Een scootmobiel kan niet mee de zaal in, je kunt overstappen op een reguliere stoel of eventueel gebruik maken van een leenrolstoel. Indien jouw rolstoel groter is dan 65 cm breed, 78 cm diep (incl. voetsteunen) en 91 cm hoog, dan horen wij dit graag van je. Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend geboekt worden via het aparte telefoonnummer 0900-1330 (lokaal tarief).

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen voor de hoofdingang afgezet worden. Je wordt door een theatermedewerker naar je plek in de zaal begeleid.

Hier lees je alles je meer over de toegankelijkheid van ons theater op verschillende gebieden.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5