De Artiestenfoyer

De podcast van DeLaMar

In De Artiestenfoyer gaan Isabelle Kafando en Dide Vonk in gesprek met artiesten die met een voorstelling in DeLaMar staan. Verwacht geen saaie promotiepraatjes, maar gezellige gesprekken waarin we onderzoeken wat theater allemaal is of kan zijn. Is theater bijvoorbeeld actueel? Is theater grappig? Is theater sexy? Dit en veel meer ontdek je in deze podcast!

Je beluistert De Artiestenfoyer in je favoriete podcast app. Klik op de linkjes naar Spotify, Apple, Podimo, Deezer, Pocketcast of Stitcher, of open je app en zoek op ‘De Artiestenfoyer’. Ook kun je hieronder per aflevering een voorproefje bekijken. Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online.

 

img

#1 Is theater grappig?

Rop Verheijen en Rian Gerritsen (Volkstuin complex) proberen de vraag ‘Is theater grappig?’ te beantwoorden. Ze vertellen o.a. over wat een scène grappig maakt, wat je doet als mensen niet lachen om je grap en wat er onlangs gebeurde toen Rian een ‘sweat out’ kreeg…

Bekijk het voorproefje

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5