Accountmanager evenementen

32 - 40 uur per week

DeLaMar
Of ze nou verpakt worden als musical, toneel of cabaret: DeLaMar is er voor iedereen die van verhalen houdt. Naast het aanbieden van voorstellingen zijn onze theaters in het centrum van Amsterdam en in Amsterdam West de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende locaties voor (inter)nationale evenementen als symposia, congressen, workshops, diners, filmpremières en productlanceringen. In elk evenement voeren we de magie van theater door, zodat onze gasten zelfs jaren later nog glimlachend terugdenken aan een onvergetelijk bezoek.

De afdeling
De afdeling Zakelijke evenementen (4 FTE inclusief vacature en een stagiaire) is binnen DeLaMar verantwoordelijk voor de verkoop van zakelijke en bijzondere evenementen. De afdeling houdt zich bezig met verwerking en organisatie van zakelijke evenementen en werkt samen met afdelingen zoals Techniek, Horeca en Marketing. De afdeling werkt op basis van targets. De accountmanager rapporteert aan de manager zakelijke markt.

Als accountmanager zorg je er samen met je collega’s voor dat DeLaMar top of mind is als evenementenlocatie. Binnenkomende aanvragen pak je direct op en na overleg met je team, adviseer je (potentiële) opdrachtgevers over de mogelijkheden (conceptueel, maar ook op gebied van catering, aankleding en techniek) en zorgt voor een passende offerte. Afhankelijk van je ervaring krijg je direct de ruimte om verantwoordelijk te zijn voor het gehele traject, van aanvraag tot evaluatie tot relatiebeheer.
Met jouw positieve energie en begrip van de opdrachtgevers behoefte, weet jij bestaande en nieuwe klanten enthousiast te maken voor deze unieke evenementenlocatie.

Je functie

 • Je behandelt binnenkomende evenement- en zaalhuur aanvragen;
 • Je begeleidt opdrachtgevers gedurende het hele traject, vanaf het eerste contact tot en met het offertetraject, het evenement zelf, de aftersales en bijbehorende administratieve taken;
 • In aanloop van een (mogelijk) offerte traject en/of evenement verzorg je locatiebezichtigingen met (potentiële) klanten (zowel in Nederlands als Engels);
 • Je maakt draaiboeken voor interne afdelingen en voert wijzigingen door;
 • Je verzorgt de facturatie en de administratieve afhandeling van jouw evenementen of de evenementen waarbij je de manager assisteert.

Je bent

 • Een enthousiaste, stressbestendige en servicegerichte persoonlijkheid, die makkelijk kan schakelen tussen werkzaamheden;
 • Communicatief sterk en je herkent je in de Hostmanship gedachte;
 • Schriftelijk en mondeling sterk in Nederlands en bij voorkeur ook in Engels;
 • Relevant opgeleid in een (hbo-)opleiding zoals Hotelmanagement, Eventmanagement, Facilitymanagement of Vrijetijdsmanagement;
 • Toe aan die volgende stap na minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van account- en of eventmanagement binnen de eventbranche;
 • Commercieel ingesteld en enthousiast over theater en cultuur.
 • Ambitie om je verder te ontwikkelen op sales en accountmanagement en klaar om deze functie in te stappen.

Je krijgt

 • Een inspirerende werkplek in hartje Amsterdam, met gemotiveerde, enthousiaste collega’s;
 • Eerste keuze uit voorstellingen spelende in DeLaMar;
 • Een marktconform salaris (schaal 5), reiskostenvergoeding, bijdrage in telefoonkosten, laptop, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) en opleidingsmogelijkheden.
 • Een vaste thuiswerkdag is mogelijk.

INTERESSE?
Mail je motivatie en CV naar maud.uilenreef@delamar.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maud Uilenreef, manager zakelijke markt, 020 – 555 26 81.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Deze vacature is per direct beschikbaar, maar de startdatum is in overleg. Uit de sollicitaties zal een selectie worden uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5