Assistent restaurant manager

Parttime of fulltime (uren in overleg) 

Wij zijn op zoek naar een gastvrije assistent restaurant manager voor ons sfeervolle Grand Café in DeLaMar Theater.   

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom. We zoeken theaterliefhebbers die overal om hen heen theater zien. Mensen die houden van het grootse gebaar en de kleine details. 

In ons prachtige Grand Café, de huiskamer van ons theater, ontvangen we onze gasten die we verzorgen van lunch tot diner.Daarnaast hebben we onze Diner Foyer die is ingericht voor speciale gelegenheden zoals premières, bruiloften of feestelijke diners en partijen.  

We zijn natuurlijk maanden dicht geweest, hoe zou jij kunnen bijdragen aan onze heropening? We komen graag met jou in contact! 

 Wat ga je doen?  
Als assistent restaurant manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in het Grand Café DeLaMar, gezamenlijk met de restaurant manager. Het Grand Café is de huiskamer voor onze bezoekers, waarin voorafgaand, tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling kan worden gegeten en geborreld. Jouw gastvrijheid, enthousiasme, positieve en professionele uitstraling staan centraal. Hiermee lever jij samen met je team een belangrijke bijdrage aan een onvergetelijke avond voor onze gasten. Elke avond weet je het overzicht te bewaren en ben je in staat om bij onverwachte situaties in oplossingen te denken en de rust te bewaren. Je voelt je verantwoordelijk voor onze gasten, je collega's en de uitstraling van het restaurant. Je hebt zin om samen met je collega's klaar te staan om onze gasten te verwelkomen.   

Je vindt het leuk om

 • Er alles aan te doen om je team zo te enthousiasmeren dat ze het maximale voor de gasten doen;
 • Net dat stapje extra te zetten zodat je iemand écht een unieke avond kan bezorgen; 
 • In onverwachte situaties zelf een passende oplossing te moeten bedenken; 
 • Alert op de vloer te staan met oog voor details. 

Jij bent

 • Flexibel inzetbaar, met name in de avonduren, en ook beschikbaar in het weekend/feestdagen;
 • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving;  
 • Representatief en professioneel;
 • Ervaren in je vak of ambitieus om het vak je eigen te gaan maken.  

Jij krijgt

 • Een uitdagende baan in een zeer dynamische werkomgeving in hartje Amsterdam, waarbij geen dag hetzelfde is; 
 • De mogelijkheid om veel voorstellingen in ons theater te bezoeken;  
 • Een marktconforme beloning en een aandeel in de fooi;  
 • De mogelijkheid en stimulans om jezelf te ontwikkelen;  
 • Leuke extra’s, zoals (wijn)proeverijen, hostmanship- en baristatrainingen en leerzame excursies; 
 • Een jaarcontract met vaste uren (in overleg) en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je in ons Grand Café komen werken? Dan mag je je motivatie en C.V. naar indra.cherifi.zahar@delamar.nl o.v.v. 'sollicitatie assistent-manager' sturen. 

Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat de diversiteit van Amsterdam terug te zien is in ons team en daarom selecteren wij bewust op diversiteit. We vinden dat je jouw identiteit met trots mag uitdragen en zeker niet hoeft te verbergen. Toch mag je bij ons ook anoniem solliciteren. Zo hopen we dat zo veel mogelijk geschikte kandidaten zichzelf een kans gunnen op een baan bij DeLaMar Theater. Wil je anoniem solliciteren? Stuur dan een motivatiebrief en cv zonder persoonsgegevens en vermeld alleen je contactgegevens. Heb je verdere vragen, stuur dan gerust een mail naar voornoemd adres.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5