Zelfstandig werkend kok

Fulltime of parttime

DeLaMar
DeLaMar is het theater in hartje Amsterdam en beschikt naast twee theaterzalen en diverse foyers ook over drie restaurants: Grand Café DeLaMar, Dinerfoyer en Artiestenfoyer. In het sfeervolle Grand Café voeren we een zorgvuldig samengestelde menukaart met verse en lokale producten. De stijlvolle Dinerfoyer is uitermate geschikt voor grote groepen of private dining. In de Artiestenfoyer wordt dagelijks een verse, eenvoudige en afwisselende maaltijd geserveerd voor artiesten, medewerkers en crew. Daarnaast is de keukenbrigade van DeLaMar, onder leiding van chef-kok Peter de Vries, verantwoordelijk voor de culinaire invulling van grote partijen, evenementen, premières en congressen.  

Wij zoeken per direct een Zelfstandig werkend kok
(fulltime of parttime)


Je functie

Als zelfstandig werkend kok werk je voornamelijk in de keuken van ons Grand Café DeLaMar, maar zul je ook ingezet worden voor banqueting werkzaamheden en in de Artiestenfoyer. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, plannen en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. Je bereidt alle gerechten zelfstandig en wisselt regelmatig van partie. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling en de kwaliteit van de gerechten. Als zelfstandig werkend kok heb je ervaring in het
á la minute bereiden van gerechten en maaltijden. 

Je bent

  • Opgeleid als zelfstandig werkend kok en hebt ervaring met kwaliteitsnormen en HACCP; 
  • Collegiaal en gast- en servicegericht; 
  • Je kunt zelfstandig werken in een gezellig en enthousiast team; 
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving en flexibel inzetbaar in de avond, weekenden en op feestdagen. 

Je krijgt

  • Een uitdagende baan op een prachtige locatie, waarbij je samen met een gemotiveerd en enthousiast team verantwoordelijk bent voor de culinaire kwaliteit en uitstraling van de restaurants; 
  • Een salaris binnen ons eigen salarisgebouw, wat heel wat beter is dan de horeca cao; 
  • 8% onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris; 
  • Trainingen en opleidingen die noodzakelijk zijn om je functie uit te voeren; 
  • Fijne werktijden, met over het algemeen diensten van 12:00 uur tot 20:30 uur;  
  • De mogelijkheid om voorstellingen in ons theater bij te wonen.

Solliciteren
Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan een e-mail met daarin je cv en motivatie naar Peter de Vries, Chef-kok via: peter.de.vries@delamar.nl. 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5