Podiumpas

Reserveren met je Podiumpas

  • Reserveren is uitsluitend mogelijk via onderstaand reserveerformulier vanaf 30 dagen voor de voorstelling (vanaf 8 uur 's ochtends). Tickets kunnen niet per telefoon of mail gereserveerd worden. Vanaf 2 uur voor de voorstelling kunnen tickets alleen aan de theaterkassa gereserveerd worden.
  • Het volledige voorstellingsaanbod vind je onderaan deze pagina of kijk in de voorstellingsagenda.
  • Je ontvangt binnen 48 uur per mail een bevestiging van je reservering. Vindt de voorstelling binnen 48 uur plaats, dan zorgen we dat je op tijd een bevestiging ontvangt (tot uiterlijk 2 uur vóór de voorstelling). In de bevestigingsmail kan je gelijk je e-ticket downloaden. Dit ticket is jouw geldige toegangsbewijs en zal bij de ingang van de zaal gescand worden. Je hoeft dus niet langs de theaterkassa.
  • Neem de Podiumpas altijd mee bij je bezoek. Zonder geldige Podiumpas kan de toegang geweigerd worden.
  • Het is mogelijk voor dezelfde voorstelling meerdere Podiumpas-reserveringen tegelijk aan te vragen. Er kan maximaal 1 reservering per pasnummer gemaakt worden, dus er dient voor elke reservering een apart pasnummer opgegeven te worden.
  • Het is mogelijk tickets bij te kopen. In onderstaand formulier kan je aangeven hoeveel tickets en voor welke rang je wilt bijkopen. Je ontvangt dan per mail een betaallink waarmee de tickets betaald kunnen worden. Zodra er betaald is, ontvang je direct je betaalde tickets in je mailbox. De reservering voor Podiumpas ontvang je in een aparte mail.
  • Het is ook mogelijk jouw wens voor een specifieke plek in de zaal op te geven. We doen ons best rekening te houden met jouw wens, maar kunnen helaas niet garanderen dat er aan je wens voldaan wordt.
  • Je Podiumpas is geldig voor onze reguliere theatervoorstellingen. Verhuringen of voorstellingen die via een extern kanaal verkocht worden zijn uitgesloten. (In seizoen 2023-2024 is onder meer De grote theater pubquiz uitgesloten.)

 

Annuleren met je Podiumpas

Mocht je gereserveerd hebben en toch verhinderd zijn, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via het formulier op deze pagina onder het reserveerformulier. Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met de voorstelling.

Formulier voor reserveren

Formulier voor annuleren

Ook lid worden van Podiumpas?
Met de Podiumpas kun je voor slechts 35 euro per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 43 aangesloten podia in heel Nederland. Meer informatie

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.