12 years a slave

Urban Myth
Zaal: DeLaMar West DeLaMar West

In de indrukwekkende onderzoeksproductie 12 years a slave vertellen vijf acteurs in vijf monologen het waargebeurde verhaal van Solomon Northup, een zwarte man in New York. In 1841 wordt hij gekidnapt door twee mannen, die hem in het diepe zuiden verkopen als tot slaaf gemaakte. Pas twaalf jaar later krijgt Solomon zijn vrijheid terug en kan hij terugkeren naar zijn vrouw en kinderen. Theaterschrijver Enver Husicic bewerkte het beroemde boek van Solomon Northup en de met Oscars bekroonde film van Steve McQueen tot vijf ontroerende monologen, die worden geregisseerd door Urban Myth's artistiek leider Jörgen Tjon A Fong.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 17,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Tekst: Solomon Northup
  Bewerking: Enver Husicic
  Regie: Jörgen Tjon A Fong
  Producent: Urban Myth

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5