20 jaar Untold en Eternity

Anyame
Duur: 2 uur 8 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Stichting Untold en Stichting Eternity Percussion bestaan dit jaar 20 jaar, en dat vieren ze met een grootse jubileumshow! Hoofdvoorstelling van de avond is Anyame. Omlijst door dans en muziek vertellen de vocalisten van muziek- en zangformatie Black Harmony je hierin hedendaagse verhalen in het Surinaams. Ze laten zien hoe verschillende muziekwerelden elkaar tegenkomen en versterken; een mooie weergave van wat onze Nederlandse samenleving zou moeten zijn. Naast Anyame is er een dans performance van Untold, een Caribisch slagwerkoptreden van Eternity, een korte filmdocumentaire over 20 jaar Untold en Eternity en een keynote speech van Marian Markelo alias Nana Efua. Maak je klaar voor een feestelijke en muzikale avond, met optredens die je diep in je hart raken.

Deze voorstelling is onderdeel van de Black Achievement Month.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Untold

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5