A very funny Christmas

Roué Verveer en ZO! Gospel Choir
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd. Boekers hebben via mail tegoedvouchers ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Nadat Roué Verveer samen met de comedyformatie Gabbers de Ziggo Dome ombouwde tot één groot winterwonderland wist hij het zeker: het is tijd voor een eigen kerstshow! Maar wel samen met het ZO! Gospel Choir. Zij schitterden eerder samen met superster Mariah Carey in haar All I want for Christmas-concert en dat smaakte naar meer. Het resultaat van deze unieke samenwerking is A very funny Christmas: een hartverwarmende kerstshow voor het hele gezin. Ouderwetse gezelligheid verpakt in een heerlijke feel-good voorstelling met veel humor, verrassingen en prachtige kerstmuziek, waarbij de bekende klassiekers niet zullen ontbreken!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 45,00
2e rang € 27,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: DeLaMar Theater i.s.m. De Meervaart, ZO! Gospel Choir & Puuree

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5