Aeham Ahmad & Erik van Muiswinkel

De pianist van Yarmouk
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling helaas geannuleerd. Zodra het duidelijker is wanneer de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden en we onze reguliere programmering kunnen hervatten, sturen we je een voucher toe. Je bent er dan zeker van dat de voorstelling die jij met je voucher boekt, ook écht door zal gaan. Lees meer

Pianist en muziekdocent Aeham Ahmad werd wereldberoemd nadat beelden van zijn pianospel tussen de ruïnes van Yarmouk (Damascus) op sociale media verschenen. Met zijn prachtige muziek bood Aeham een sprankje hoop voor de achtergebleven inwoners van de verwoeste stad. Sinds IS-strijders de piano van Aeham in brand staken is hij Syrië ontvlucht en geeft hij concerten door heel Europa met de door hemzelf geschreven muziek. In Amsterdam verzorgt Aeham samen met acteur, zanger en televisiepresentator Erik van Muiswinkel de indringende muzikale voorstelling De pianist van Yarmouk. Samen nemen ze ons mee naar de verschrikkelijke gebeurtenissen in Yarmouk, de vlucht naar Duitsland en de rol die muziek voor Aeham speelt om zijn trauma’s, verdriet en heimwee naar zijn geliefden te verwerken. Een indrukwekkende voorstelling die niemand onbewogen laat.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 25,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Connect by Music

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5