Afsluiting Black Achievement Month

Black Achievement Month 2020
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum 31 oktober afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Als afsluiting van de Black Achievement Month worden de Black Achievement Awards uitgereikt. Dit bijzondere jaar gaan de awards naar personen die in de zorg een bijzondere prestatie hebben geleverd, of op een andere manier slachtoffers van de coronacrisis hebben bijgestaan. Daarnaast wordt er zoals altijd een oeuvreprijs uitgereikt aan een persoon die gedurende een lange periode heeft geëxcelleerd in zijn of haar beroep en hiermee een grote bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse samenleving. De avond wordt muzikaal omlijst door de swingende HAYP-band o.l.v Alvin Lewis, samen met diverse solisten (Dwight Dissels e.a.) 

Zodra de line-up bekend wordt gemaakt, is deze te vinden op deze pagina. 

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5