Jazz & Vrijheidsfestival DeLaMar (3)
Concert

Akono: een familieconcert

Izaline Calister, JONG JOC, wijktalentorkesten Bijlmer & Nieuw-West

Een podium vol jonge muzikanten brengt een muzikaal verhaal voor de hele familie, met geluiden van over de hele wereld! Zangeres en verteller Izaline Calister, het JONG JOC en de wijktalentorkesten uit Bijlmer en Nieuw-West nemen je mee in het leven van Akono: een tot slaaf gemaakte jongen op een Curaçaose plantage. Weg van thuis met alle geuren en kleuren die hij kent. Aan de hand van zijn verhaal leren we over moed, vrijheid en de kracht van liefde en hoop.

Jazz & Vrijheid festival

Tijdens het Jazz & Vrijheid festival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij, en zetten we muziekculturen en artiesten met wortels in Curaçao en Suriname in de spotlight. Andere onderdelen van dit festival zijn het concert Stobá di Kòrsou en het Keti Koti Galaconcert. 

Speeldata en tickets

Juni 2024

Zo 30 jun 14:30
v.a. € 15,00
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Zo 30 jun 14:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€22,50 €19,50 €15,00

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een kinderkorting van €3,- per persoon.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Jazz is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Vrijheid van expressie, om te innoveren én om te improviseren. Maar jazz is ook verbonden aan bevrijding van onderdrukking. Er is geen andere muzieksoort die zo belangrijk is geweest voor de emancipatie van Afro-Amerikanen als jazz. Met het Jazz & Vrijheid festival zoomen we daarom in op muziek als onderdeel van een constant voortdurende strijd om vrijheid en gelijkheid. Op de eerste uitverkochte editie van het Jazz & Vrijheid Festival maakten onder anderen Shirma Rouse, Kris Berry, Ronald Snijders, Humphrey Campbell, Jeannine La Rose & Pink Oculus hun opwachting. Tijdens deze tweede editie van het Jazz & Vrijheid festival in DeLaMar krijgt muziek wederom de vrije ruimte. 

Tekening:

Guida Joseph

Producent:

NiNsee i.s.m. DeLaMar

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Leeftijdsadvies

Het leeftijdsadvies voor Akono: een familieconcert is 6+.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.