‘Sheer entertainment’
Evening Standard

Alan Carr

Regional trinket
Duur: 1 uur 55 min. incl. pauze
Wim Sonneveld zaal
English description

Britse comedian en presentator Alan Carr is weer op pad, dit keer met zijn gloednieuwe stand-up comedyshow Regional trinket. Van zijn trouwdag vol beroemde gasten tot aan de lockdown op een boerderij: er is veel veranderd sinds Alans laatste tour vier jaar geleden, inclusief Alan zelf. Tegenwoordig draait het allemaal om het vinden van geluk en plezier in de kleine dingen. Want waarom zou je een ‘national treasure’ zijn, als je ook een ‘regional trinket’ kunt zijn?

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. 

 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • okt 2022
  zo 09 okt 20.00 uur
  Via Ticketmaster
  v.a. € 39,20
 
Prijzen
Alle rangen € 39,20
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Greenhouse Talent

  Openingsact Matt Castellvi

  Matt Castellvi is een cabaretier uit Chicago die al 15 jaar wereldwijd optreedt. Hij heeft zich ontwikkeld bij Second City, iO en CSz Theatre in Chicago en treedt regelmatig op met The Musical Armando bij iO en met Baby Wants Candy in Second City. Matt was headliner op comedyfestivals over de hele wereld, waaronder The Miami Improv Festival, Big-Little Comedy Festival, Omaha Improv Festival, Chicago Musical Improv Festival, Oslo Improv Festival en Adelaide Fringe Festival.

  Matt is een vaste stand-up in Zanies (Chicago, Rosemont en St.Charles) Laugh Factory Chicago, Comedy Bar, The Comedy Shrine en werd door de kiezers van de Chicago Reader 2019 uitgeroepen tot beste stand-up (runner-up) in Chicago. Momenteel is Matt in Amsterdam gevestigd als castlid bij Boom Chicago.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5