Cabaret

Alex Agnew

Be careful what you wish for
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Als eerste Belg won Alex Agnew in 2003 de pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. Daarna ging het hard: in 2011 wist hij als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn vijf uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis, waarna een theatertour en nog meer Sportpaleis-optredens volgden. Nu keert Alex terug naar de theaters met een nieuwe show. Over het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, zwerkbal en nog veel meer. Benieuwd wat Alex over deze en andere onderwerpen te zeggen heeft? Be careful what you wish for…

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 35,95
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Greenhouse Talent

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5