Amélie de musical

Met de muziek van Yann Tiersen
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. In dit ontroerende sprookje maken we kennis met Amélie Poulain, gespeeld door Christanne de Bruijn (De dirigent). Haar hele leven houdt Amélie zich verborgen voor de buitenwereld. Ze leeft in haar eigen fantasiewereld en leidt een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze écht met haar leven wil: anderen helpen om liefde en geluk te vinden. Maar wanneer ze zelf verliefd wordt, kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen…

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwarz, Anouk Snel, Luka de Baets, Charlotte Boudry, Keije Schepers

  Creatives

  Naar de film van Jean-Pierre Jeunet en Guillaume Laurant
  Tekst: Craig Lucas
  Bewerking: Daniël Cohen
  Filmmuziek: Yann Tiersen
  Muziek: Daniel Messé
  Arrangementen: Daniel Messé, Kimberly Grisby
  Liedteksten: Daniel Messé, Nathan Tysen
  Regie: Daniël Cohen
  Poppenontwerp: Kathelijne Monnens
  Producent: Michiel Morssinkhof

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5