‘Lieve, intieme musical vol creativiteit’
de Volkskrant

Amélie de musical

Met de muziek van Yann Tiersen
Duur: 2 uur 20 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling is verplaatst naar 31 mei t/m 5 juni 2022. Op 7 december 2021 hebben wij via mail boekers hierover geïnformeerd. Lees meer

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. In dit ontroerende sprookje maken we kennis met Amélie Poulain, gespeeld door Christanne de Bruijn (De dirigent). Haar hele leven houdt Amélie zich verborgen voor de buitenwereld. Ze leeft in haar eigen fantasiewereld en leidt een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze écht met haar leven wil: anderen helpen om liefde en geluk te vinden. Maar wanneer ze zelf verliefd wordt, kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen…

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Naar de film van Jean-Pierre Jeunet en Guillaume Laurant
  Tekst: Craig Lucas
  Bewerking: Daniël Cohen
  Filmmuziek: Yann Tiersen
  Muziek: Daniel Messé
  Arrangementen: Daniel Messé, Kimberly Grisby
  Liedteksten: Daniel Messé, Nathan Tysen
  Regie: Daniël Cohen
  Poppenontwerp: Kathelijne Monnens
  Producent: Michiel Morssinkhof
  Scènefoto's: Annemieke van der Togt

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5