Jeugd

Angela Schijf op stap met Mozart (6+)

Kleine nachtmuziek
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na het succesvolle Vier jaargetijden zijn Angela Schijf en haar orkest terug met een nieuwe familievoorstelling vol klassieke muziek. Kleine nachtmuziek vertelt het verhaal van Sophie, een meisje met een wonderlijk stel hersens. Sophie kan alles, maar niets waar ze gelukkig van wordt. Op een avond vlucht Sophie het huis uit, weg van de torenhoge verwachtingen, het avontuur tegemoet. Angela Schijf creëert samen met acht musici een magisch universum, waarin een spannend verhaal wordt vervlochten met de mooiste muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Een eerbetoon aan de fantasie van een wonderkind en voor jong en oud dé manier om klassieke muziek te ontdekken.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00
3e rang € 17,50

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Tjeerd Posthuma
Regie: Joris Nassenstein en Angela Schijf
Muziek: Wolfgang Amadeus Mozart
Producent: Klassiek to go

Cast

Angela Schijf en het Mozart Consort

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5