Afgelopen

Ashton Brothers

A medicine show
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal
English description

Deze voorstelling stond op 6 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

In de zomer van 2020 waren de Ashton Brothers de eerste artiesten die de coronaregels trotseerden en hun theaterconcept A medicine show presenteerden. Losjes gebaseerd op hun successhow Charlatans, waarmee ze 15 jaar geleden 5-sterren-recensies in binnen- en buitenland binnenhaalden, bleek A medicine show een ongeëvenaard medicijn tegen de misère. Het concept was zo succesvol, dat de Ashton Brothers het uitrollen naar nog meer theaters! Zo kan deze rebelse, onverschrokken, muzikale en hilarische groep zo veel mogelijk mensen opvrolijken. Want lachen is gezond!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Pim Muda, Joost Spijkers, Friso van Vemde

  Creatives
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5