Ashton Brothers

Enfants Terribles

Recensies

'Ashton Brothers wonder van parodistische inventiviteit’ NRC Handelsblad
‘Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt’ Het Parool
‘Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen (...) Het plezier en vakmanschap straalt ervan af’ De Telegraaf
‘Ashton Brothers trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk maken (...) Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies: vooral de glim, de grinnik en de schater’ Theaterkrant

De Ashton Brothers komen terug naar DeLaMar! De succesvol ontvangen show Enfants Terribles is een flitsend spektakel vol halsbrekende circusacts, slapstick, mimiek en cabareteske nummers die soms lief, maar meestal leed laten zien. Het is deze mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen. Het belooft een avond vol adrenaline, humor en betovering te worden.

Producent

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.