Bad girls

STA!
Duur: 2 uur 25 min. incl. pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

In de musical Bad girls van STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) volgen we het leven in Laakhal Penitentiaire Inrichting. Een vrouwengevangenis in het midden van ons land, waar vrouwen uit alle lagen van de bevolking hun straf uitzitten. We maken kennis met de gevangenen en hun bewaarders en worden gedwongen om opnieuw te kijken naar de definities van goed en kwaad. Want is de gevangene die een agent vermoordt wanneer die haar vriendin verkracht een slechte vrouw? En is de directeur die heilig gelooft in ‘wij versus zij’ een goede man? Is stelen om je kind eten te kunnen geven slecht? Is ‘een speciaal oogje in het zeil houden’ altijd goed? En wat doe je als je als nieuwe directrice verliefd wordt op een van de gevangenen?

De meeste leden van STA! acteren als hobby. Bad Girls is dus geen professionele productie, maar de studenten worden wel bijgestaan door een professioneel creatief team.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • jun 2023
  wo 07 jun 20.00 uur
  Verkoop via STA!
  v.a. € 10,00
 • do 08 jun 20.00 uur
  Verkoop via STA!
  v.a. € 10,00
 • vr 09 jun 20.00 uur
  Verkoop via STA!
  v.a. € 10,00
 
Prijzen
Regulier  € 17,50
Student € 13,00
STA!-lid € 10,00
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Amber Rohof, Barbora Roldanus, Eva Peet, Evita Smits, Isa Turk, Ilke de Lange, Jasmine Daenen, Jette Rood, Koko Christiaanse, Lora Hoogendijk, Ruby de Nijs, Sophie Boekema, Sterre Land, Yasmine Marara

  Creatives

  Regie: Lieke van den Broek
  Muzikale leiding: Timon Kornelis
  Choreografie: Tommie Luyben
  Producent: STA!

  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.