Belle en het beest de musical (4+)

Sita Vermeulen e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Na De Kleine Zeemeermin en Doornroosje komt nu het romantische sprookje Belle en het beest tot leven in het theater. Hierin zien we hoe prins Dinand zich klaarmaakt om koning te worden en op zoek gaat naar een toekomstige koningin. Alle dorpsmeisjes dromen van een toekomst aan zijn zijde, behalve Belle. Dit mooie, slimme meisje droomt van haar eigen avonturen buiten de dorpsmuren. Ondertussen bereikt het nieuws van Dinands aanstaande kroning de tovenaars Titus en Fien. Samen bedenken ze een verschrikkelijke vloek: ze veranderen de prins in een lelijk beest. Zal hij zo ooit nog de ware liefde kunnen vinden? Met betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het beest een magische musical voor de hele familie!

Sprookjesverkleedwedstrijd

Jonge bezoekers die verkleed naar het theater komen, mogen meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd om kans te maken op een sprookjesachtig prijzenpakket. Hiernaast is er na de voorstelling een uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jan 2022
  zo 30 jan 13.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • zo 30 jan 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

 

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Sita Vermeulen, Kick Spijkerman, Titus & Fien

  Creatives

  Regie: Bas Groenenberg
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  Audiodescriptie zondag 30 januari

  Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het DeLaMar. Daarom is er op zondag 30 januari om 13.00 uur een uitvoering van Belle en het beest de musical die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5