Benja Bruijning

Een leven
Mary Dresselhuys zaal

Benja Bruijning staat voor het eerst solo op het toneel, gewapend met een persoonlijke en ontroerende tekst van schrijver Nick Payne. In Een leven gaat de schrijver in op twee grote gebeurtenissen die zich kort na elkaar afspeelden: de geboorte van zijn dochter en het overlijden van zijn vader. Ook in Benja’s leven ging het verlies van zijn vader samen met het zelf vader worden. Hij werd gegrepen door de tekst en kreeg toestemming van Nick Payne om het stuk zelf te vertalen. Geboorte en dood, vader worden en zoon zijn: in Een leven wordt alles met elkaar verweven, om te bewijzen hoe dicht de emoties bij elkaar liggen. De verrassende vorm en de scherpte, humor, reflectie en emotie van de hoofdpersoon maken dit tot een spannende toneelmonoloog die geen moment verveelt.

Benja over Een leven

“Hoe dood en nieuw leven je plotseling in een nieuwe fase werpen, waar je tegelijkertijd wel én niet klaar voor bent, domweg omdat het nieuw is, dat vind ik hier prachtig verwoord. Een leven lang ben je een zoon en opeens wordt er iets anders van je verwacht.”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5