Bij ons in de Jordaan

Café Mokums Paradijs
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Van overspel en diefstal tot pooiers en drankmisbruik: je kan het zo gek niet bedenken of er is een lied over gezongen in de Jordaan. Tijdens de sing-a-long voorstelling Bij ons in de Jordaan komen al deze Mokumse klassiekers vol andermans ellende voorbij, omlijst door minder bekende pareltjes en bijzondere uitvoeringen. Onder begeleiding van de live band van Micky Fisser brengen Lange Frans, Soraya Faber, Hans Kap en vele anderen de Amsterdamse smartlappen en verhalen uit de Jordaan ten gehore. Een onvergetelijke avond met een lach en een traan, vol heerlijke liedjes uit de Jordaan.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 31,50
3e rang € 22,00

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: R.M. Bout Producties

  Cast

  Lange Frans, Soraya Faber, Hans Kap, Ronald Engel, Barry van Vliet, Davey Bindervoet

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5