BloodBitches Fotografie Annemieke van der Togt DeLaMar (1)
Nina de la Parra maakt het spannendste cabaret van dit moment

Het Parool

Cabaret

BloodBitches

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. 

Winnares van de cabaretprijs Neerlands Hoop Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd (bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door) verdiepen hun unieke bloederige band. Na het succes van de voorstelling Gods Wegen gaan Nina en Sanne in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt allemaal door hun gezamenlijke bloedvaten. De twee powerhouses binden hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders maar ook aan hun biculturele identiteit, wat ze tot uiting brengen in muzikaal-verbale poëzie. Met als klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit! Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: BloodBitches staat garant voor entertainment van de hoogste duikplank.

1e rang 2e rang 3e rang
€26,50 €23,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent

Eigen naam BV

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze
Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.