‘Nina de la Parra maakt het spannendste cabaret van dit moment’
Het Parool

BloodBitches

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd
Mary Dresselhuys zaal

Winnares van de cabaretprijs Neerlands Hoop Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd (bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door) verdiepen hun unieke bloederige band. Na het succes van de voorstelling Gods Wegen gaan Nina en Sanne in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt allemaal door hun gezamenlijke bloedvaten. De twee powerhouses binden hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders maar ook aan hun biculturele identiteit, wat ze tot uiting brengen in muzikaal-verbale poëzie. Met als klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit! Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: BloodBitches staat garant voor entertainment van de hoogste duikplank.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 23,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Annemieke van der Togt
  Producent: Eigen naam BV

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.