BNR Monday Moves DeLaMar
Afgelopen
Specials

BNR Live – Monday Moves

Oorlog: vechten, vluchten of bevriezen?

Deze voorstelling stond op 18 maart in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

De wereld staat in brand. Door de oorlogen in Oekraïne en Gaza, de aanstaande Amerikaanse verkiezingen en de ruk naar populistisch rechts in Europa dringt de vraag zich nadrukkelijk op hoe de wereld er in de nabije toekomst uit gaat zien. In deze eerste editie van Monday Moves van BNR nieuwsradio schetst een panel van vier BNR-experts een vergezicht op de toekomst. Onder leiding van Art Rooijakkers geven Bernard Hammelburg, Arend Jan Boekestijn, Geert Jan Hahn en Michal van der Toorn vanuit hun eigen expertisegebied duiding op geopolitieke vraagstukken. Luister naar een overvloed aan kennis en debat, stel je eigen vragen en discussieer mee tijdens een avond waar je zeker wijzer en wellicht zelfs een tikkie optimistischer van wordt.

Speeldata en tickets

Deze voorstelling is afgelopen.

Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Jeroen maart 2024

Voorstelling was gericht op een breed publiek (beginners). Voor vaste luisteraars van de podcasts was er niet veel nieuws en weinig diepgang. Echter, de presentatie, aankleding, muziek (cello) en humor verdienen een pluim.

Ranah maart 2024

Het waren interessante gesprekken, voordrachten. Art Rooijakkers heeft de gesprekken heel goed begeleid. Het had wat mij betreft eerder mogen beginnen en dus ook vroeger mogen eindigen.

Rud maart 2024

Zeer informatief. Goede gastheer met sterk verhaal,. Prettige sprekers. Muzikale onderbreking erg mooi.

Johan maart 2024

De kennis van de 4 gasten, leuk met hun eigen "spreekbeurt" "to the point" en ad rem presentatie, door Aart, De muzikale Intermezzo van een cellist. Decor ook, terug grijpend op de Malta-conferentie.

Gerard maart 2024

Ik heb enkele keren Boekestein en de Wijk gezien, dat vond ik veel beter. De muziek hoeft van mij niet, maar okee het koste net veel tijd. de vragen die gesteld konden worden was veeeel te beperkt. de presentator moet minder praten 4 gasten is echt teveel. ik heb veel te weinig Hammelburg gehoord !

Anouk maart 2024

Het was een heel interessante avond; goed opgebouwd, mooie verhalen, goede analyses. Zat goed in elkaar, was onderhoudend en het publiek werd op een fijne manier bij het gesprek betrokken.

Met:

Art Rooijakkers (presentatie), Bernard Hammelburg, Arend Jan Boekestijn, Geert Jan Hahn en Michal van der Toorn

Regie:

Jan Kooyman

Producent:

BNR, DeLaMar, Corti Media Live

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 2 uur 15 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.