Specials

Johnny de Mol

Hier is de Mol!
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een van de meest sympathieke en warme persoonlijkheden op de Nederlandse televisie gaat het theater in! In Hier is de Mol! geeft Johnny de Mol het publiek een kijkje in z’n leven. Van een wild uitgaansleven, tot zijn vaderschap en aanstaande huwelijk. Van rock-‘n-roll tot zijn visie op het beter maken van de wereld. Een voorstelling vol oprechte verhalen en hilarische anekdotes, maar ook met ontroerende muziek. Zo zingt Johnny samen met zijn band zelfgeschreven nummers, afgewisseld met bekende covers. Kortom: een onvergetelijke avond met Johnny de Mol!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 31,50
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Quality Bookings

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5