Boekestijn en De Wijk

Voorspellen de toekomst
Wim Sonneveld zaal

China en Rusland dagen de huidige orde uit, het Westen duwt terug met wapens voor Oekraïne en sancties tegen China. Gaan we naar een multipolaire wereld? En wie staan dan aan onze kant? Tijdens hun razend populaire podcast Boekestijn en De Wijk onderzoeken Arend Jan Boekesteijn en Rob de Wijk onder leiding van Hugo Reitsma de nieuwe wereldorde die zich voor onze ogen lijkt te vormen. Want in onzekere tijden zou je wel een blik in de toekomst willen werpen… Dat proberen ze dan ook tijdens Boekestijn en De Wijk voorspellen de toekomst, live in het theater. Met behulp van een steeds wisselende expert gaan de mannen het gesprek aan met elkaar en met de zaal, om zo tot nieuwe inzichten te komen. Een boeiende avond over oorlog en vrede, en de machtsverhoudingen van de toekomst.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 30,50
2e rang € 29,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.