Bonita Avenue

Hajo Bruins, Oda Spelbos e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De spannende theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda, waarvan meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht. In het familiedrama Bonita Avenue staan geheimen en de vraag hoe goed je anderen nou écht kunt kennen centraal. Siem Sigerieus is wiskundige, oud-judoka en rector magnificus van universiteit Tubantia. Hij heeft een indrukwekkende carrière en een dito gezinsleven. De vuurwerkramp in Enschede blijkt echter een voorbode te zijn van een ramp binnen dit gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje houdt het noodlot het gezin van Siem verder in zijn greep.

Turks fruit

Bonita Avenue is van dezelfde makers als het succesvolle toneelstuk Turks fruit, dat door de Nederlandse Toneeljury werd uitgeroepen tot een van de beste voorstellingen van seizoen 18-19.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 29,00
3e rang € 17,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Hajo Bruins, Oda Spelbos, Marieke Voogd, Willem Voogd, Marijn Klaver

  Creatives

  Tekst: Peter Buwalda
  Bewerking: Koen Caris
  Regie: Hanneke Braam
  Producent: Korthals Stuurman Theaterproducties

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5