Muziektheater

Brieven aan mijn hond

Een halfje Purper
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een halfje Purper, dat krijg je als je Theatergroep Purper-voorman Frans Mulder en zijn muzikale Purper-collega Diederick Ensink met zijn tweeën op het podium zet. Frans heeft voor vrijwel de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven en Diederick vroeg zich af waar dat materiaal toch gebleven was. “Op lp’s, cd’s, dvd’s, YouTube, in schoenendozen op zolder en in de krochten van mijn laptop”, zei Frans. Hier vond Diederick een schat aan beeldschone, geestige liedjes en conferences voor onder anderen Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal. “Hier moét een programma van gemaakt worden!”, riep Diederick enthousiast. “Even met m’n hond overleggen”, zei Frans. En zo ontstond Brieven aan m’n hond.

Première

Deze voorstelling is de première van Brieven aan mijn hond.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jan 2020
  za 11 jan 20.30 uur
  Première
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 25,50
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Kik Productions

  Cast

  Frans Mulder en Diederick Ensink

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5