Brigitte Heitzer en René van Kooten

Doen het samen
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten bundelen hun krachten in een interactief muziekprogramma waar verbinding centraal staat. Verbinding door middel van muziek, aan de hand van bekende en onbekende pareltjes. Elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Zo komen klassiekers uit Jesus Christ Superstar, Evita, Les Misérables voorbij, maar ook nummers van Neil Diamond en Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans. Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar de verhalen en verzoeknummers van het publiek. Zo wordt er elke avond een ander, uniek programma samengesteld!

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 28 maart 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5