Broken winged bird

Toneelgroep Maastricht
Zaal: DeLaMar West DeLaMar West

De geschiedenis wordt verteld door de winnaars, en die winnaars zijn veelal wit. Wat zegt dit over onze geschiedenis? In de confronterende en grillige voorstelling Broken winged bird spelen actrices Jouman Fattal en Alidtcha Binazon het weggestopte verhaal van Timothy Hood, een zwarte Amerikaanse soldaat die in de Tweede Wereldoorlog meevocht aan geallieerde zijde. Toen hij thuiskwam werd hij echter niet als held onthaald, zoals zijn witte kameraden. Hij moest zich opnieuw voegen in een volledig gesegregeerde samenleving. Op een dag verplaatste hij een bordje in de tram, omdat hij nergens kon zitten. En dat werd hem fataal. Welke wereld liet hij achter voor zijn vrouw Michelle en hoe moet zij nu verder?

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Cast

  Jouman Fattal en Alidtcha Binazon

  Creatives

  Tekst: Timen Jan Veenstra
  Eindregie: Danielle Wagenaar
  Producent: Toneelgroep Maastricht in coproductie met Theater na de Dam

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5