Specials

Business on stage

Bas van der Veldt, Olcay Gulsen e.a.
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business on stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen AFAS CEO Bas van der Veldt, 'The Media Nanny' José Woldring en Supertrash oprichter Olcay Gulsen. In een informele setting vertellen ze over hun hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau!

 Woensdag 5 juni  Bas van der Veldt
 Vrijdag 20 september  José Woldring
 Maandag 9 december  Olcay Gulsen

Partner van Business on stage:

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • wo 05 jun 20.30 uur
  Bas van der Veldt
  v.a. € 17,50
 • vr 20 sep 20.30 uur
  José Woldring
  v.a. € 17,50
 • ma 09 dec 20.30 uur
  Olcay Gulsen
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Bas van der Veldt – 5 juni

Bas van der Veldt begon op zijn 19e als productmanager bij AFAS. Via manager productmanagement en directeur productontwikkeling klom hij op tot algemeen directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend bedrijf en groeide de omzet met 700%. Bas is naast een echte ICT-kenner ook een veelgevraagd spreker, waarbij hij de aanwezigen én zichzelf op pittige wijze een spiegel voorhoudt.

José Woldring – 20 september

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is José Woldring opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. Woldring verzorgt met haar bedrijf The Media Nanny de PR en marketing voor dj's als Martin Garrix, David Guetta, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen. Hiernaast vertegenwoordigt ze merken, restaurants, festivals, sportsterren en vooraanstaande persoonlijkheden. Het maakt haar tot een van de meest invloedrijke personen in de entertainmentsector.

Olcay Gulsen – 9 december

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Ze zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5