Nieuw
Specials

Business on stage

Duncan Stutterheim, Olcay Gulsen e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business on stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen ID&T oprichter Duncan Stutterheim, Afas CEO Bas van der Veldt, CoolCat oprichter Roland Kahn en Supertrash oprichter Olcay Gulsen. In een informele setting vertellen ze over hun hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau!

 Donderdag 14 maart  Duncan Stutterheim
 Woensdag 5 juni  Bas van der Veldt
 Vrijdag 20 september  Roland Kahn
 Maandag 9 december  Olcay Gulsen

Partner van Business on stage:

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • do 14 mrt 20.30 uur
  Duncan Stutterheim
  v.a. € 17,50
 • wo 05 jun 20.30 uur
  Bas van der Veldt
  v.a. € 17,50
 • vr 20 sep 20.30 uur
  Roland Kahn
  v.a. € 17,50
 • ma 09 dec 20.30 uur
  Olcay Gulsen
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Duncan Stutterheim – 14 maart

Duncan Stutterheim is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T, het bedrijf achter internationale dance-evenementen als Sensation en Mysteryland. Tegenwoordig zit deze ondernemer volop in de vastgoedwereld en is hij (mede-)eigenaar van de A’DAM Toren, Nachtlab en het Westergasfabriekterrein. Duncan won in 2015 de prestigieuze IJ-prijs, voor zijn belangrijke bijdrage aan de maatschappelijke en culturele pilaren van Amsterdam. Op boeiende wijze vertelt hij over zijn succesvolle beginjaren als ondernemer, maar ook over alles wat daarna volgde.

Bas van der Veldt – 5 juni

Bas van der Veldt begon op zijn 19e als productmanager bij AFAS. Via manager productmanagement en directeur productontwikkeling klom hij op tot algemeen directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend bedrijf en groeide de omzet met 700%. Bas is naast een echte ICT-kenner ook een veelgevraagd spreker, waarbij hij de aanwezigen én zichzelf op pittige wijze een spiegel voorhoudt.

Roland Kahn – 20 september

Roland Kahn verwierf landelijke bekendheid met zijn pogingen om warenhuis V&D over te nemen en voort te zetten, voordat het concern alsnog verloren ging. Een flinke teleurstelling voor Roland, die veel succesvolle modeketens op zijn naam heeft staan. CoolCat bijvoorbeeld, dat van één winkel in Amsterdam uitgroeide tot 130 winkels in de Benelux en Frankrijk. Roland is een vaardig spreker, die gepassioneerd over zijn bedrijven kan vertellen.

Olcay Gulsen – 9 december

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Ze zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5