Buyer & cellar

Freek Bartels
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een hilarisch en ontroerend solotoneelstuk, waarin Freek Bartels meerdere rollen vertolkt. Het woord ‘cellar’ in Buyer & cellar staat voor de daadwerkelijk bestaande kelder van Barbra Streisands huis in Malibu, waarin een ondergrondse winkelstraat is aangelegd. In de voorstelling is Freek onder andere te zien als Alex More, groot Streisand fan en ‘struggling actor’, net ontslagen bij Disneyland en aangenomen als winkelbediende in een van deze ondergrondse winkels. Elke dag wacht hij eenzaam in Barbra’s kelder, hopend dat de diva eindelijk de trap afdaalt om bij hem te komen shoppen. Wanneer dat eindelijk gebeurt, ontstaat er een onverwachte vriendschap tussen de twee. Buyer & cellar kende veel succes in New York en Londen, maar is nu voor het eerst in Nederland te zien!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Jonathan Tolins 
  Producent: MediaLane i.s.m. OpusOne

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5