BV Vastgoed TGM Fotografie Bjorn Frins DeLaMar
Toneel

BV Vastgoed

Toneelgroep Maastricht

Na theaterhits als Augustus: Oklahoma en De Kersentuin regisseert Michel Sluysmans opnieuw een moderne interpretatie van een bekende toneelklassieker! Op makelaarskantoor BV Vastgoed worden de medewerkers door de directie onderworpen aan een verkoopwedstrijd. De twee beste verkopers krijgen een bonus, de rest wordt ontslagen. Dit zorgt ervoor dat er een strijd ontstaat waarin alleen de sterkste overleeft. Aan de hand van scherpe, geestige dialogen ontstaat een arena van wanhopige medewerkers die worden gedwongen winnaars te zijn ten koste van verliezers. Want wie niet eet, die wordt gegeten… BV Vastgoed is een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die vastzitten in een wereld die ze zelf hebben helpen creëren. 

Speeldata en tickets

Mei 2025

Za 17 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 18 mei 14:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€39,50 €34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Malou Gorter, Wendell Jaspers, Quiah Shilue, Myrthe Huber, Rogier in ’t Hout, Ozan Aydogan en Paul Slangen/Michel Sluysmans

Creatives
Tekst:

David Mamet

Vertaling:

Jibbe Willems

Regie:

Michel Sluysmans

Producent:

Toneelgroep Maastricht

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.