Carel Kraayenhof Quartet

100 jaar Piazzolla
Duur: 1 uur 55 min. incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla. Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Piazzolla een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf hun eerste ontmoeting, waarop de beroemde Argentijnse tangomuzikant aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. En door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden er nog meer mensen diep geroerd door de melancholische en krachtige muziek van Piazzolla. Speciaal voor het theatrale concertprogramma 100 jaar Piazzolla komt Kraayenhof nu samen met bassist Jaap Branderhorst, violist Bert Vos en pianist Juan Pablo Dubal. De vier ‘tangueros’ verzorgen een sfeervolle muzikale avond, waarop ze de mooiste pareltjes uit het repertoire van Piazzolla afwisselen met kleurrijke persoonlijke verhalen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Muzikanten

  Carel Kraayenhof (bandoneon), Juan Pablo Dobal (piano), Jaap Branderhorst (bas), Bert Vos (viool)

  Creatives

  Arrangementen: Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal
  Regie: Leoni Jansen
  Producent: Carel Kraayenhof

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5