Carel Kraayenhof Quartet

100 jaar Piazzolla
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla. Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Piazzolla een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf hun eerste ontmoeting, waarop de beroemde Argentijnse tangomuzikant aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. En door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden er nog meer mensen diep geroerd door de melancholische en krachtige muziek van Piazzolla. Speciaal voor het theatrale concertprogramma 100 jaar Piazzolla komt Kraayenhof nu samen met bassist Jaap Branderhorst, violist Bert Vos en pianist Juan Pablo Dubal. De vier ‘tangueros’ verzorgen een sfeervolle muzikale avond, waarop ze de mooiste pareltjes uit het repertoire van Piazzolla afwisselen met kleurrijke persoonlijke verhalen.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Carel Kraayenhof Quartet de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • okt 2021
  zo 03 okt 14.30 uur
  Première
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Carel Kraayenhof (bandoneon), Juan Pablo Dobal (piano), Jaap Branderhorst (bas), Bert Vos (viool)

  Creatives

  Arrangementen: Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal
  Regie: Leoni Jansen

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5