Afgelopen

Carel Kraayenhof Quartet

100 jaar Piazzolla
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla. Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Piazzolla een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf hun eerste ontmoeting, waarop de beroemde Argentijnse tangomuzikant aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. En door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden er nog meer mensen diep geroerd door de melancholische en krachtige muziek van Piazzolla. Speciaal voor het theatrale concertprogramma 100 jaar Piazzolla komt Kraayenhof nu samen met bassist Jaap Branderhorst, violist Bert Vos en pianist Juan Pablo Dubal. De vier ‘tangueros’ verzorgen een sfeervolle muzikale avond, waarop ze de mooiste pareltjes uit het repertoire van Piazzolla afwisselen met kleurrijke persoonlijke verhalen.

Deze voorstelling stond op 3 oktober in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Muzikanten

  Carel Kraayenhof (bandoneon), Juan Pablo Dobal (piano), Jaap Branderhorst (bas), Bert Vos (viool)

  Creatives

  Arrangementen: Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal
  Regie: Leoni Jansen
  Fotografie: Hessel Stuut

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5