Come from away

Openbare repetitie
Zaal: DeLaMar West

Tijdens deze openbare repetitie krijg jij een exclusief kijkje achter de schermen bij het maakproces van de internationale hitmusical Come from away. Als een van de eersten in Nederland beleef je het waargebeurde verhaal van een kleine Canadese gemeenschap, die na de aanslagen van 9/11 ruim 7.000 gestrande reizigers opving. Je hoort de prachtige liedjes, maakt kennis met de cast (Willemijn Verkaik, Ad Knippels, Rosalie de Jong e.a.) en ziet hoe een grootse voorstelling als deze tot stand komt. Come From Away kreeg zeven nominaties voor een Tony Award en werd op West End bekroond als Beste Musical. Een onmisbare ervaring voor elke musicalliefhebber!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 7,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Producent: Medialane i.s.m. Theateralliantie

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5