Come from away

Willemijn Verkaik e.a.
Duur: 1 uur 40 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

De musical Come from away vertelt een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden. Toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten na de aanslagen in New York, moesten 38 vliegtuigen noodgedwongen landen in het kleine Canadese stadje Gander. De plaatselijke bevolking sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. De moeilijke omstandigheden bleken hier het beste in de mensen naar boven te halen. Na het succes in Amerika en Engeland laat een nieuw geproduceerde versie van Come from away nu ook in Nederland zien hoe angst en wantrouwen plaats kunnen maken voor hoop, ontroering, humor en liefde.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Come from away de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag, donderdag

 1e rang  2e rang  3e rang
 €55,00  €39,00  €25,00

Vrijdag en zondagavond

 1e rang  2e rang  3e rang
 €57,00  €39,00  €25,00

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag

 1e rang  2e rang  3e rang
 €62,00  €45,00  €29,00

Gouden rang
Boek voor €10,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Podcast Front Row!

  Ronald Ockhuysen in gesprek met Willemijn Verkaik en Antoine Uitdehaag in de allereerste aflevering van de podcast Front Row!

  Creatives

  Regie: Antoine Uitdehaag
  Tekst en muziek: Irene Sankoff en David Hein
  Producent: Medialane i.s.m. Theateralliantie

  Audiodescriptie zondag 10 april

  Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar Theater. Daarom is er op zondag 10 april 2022 om 14.00 uur een uitvoering van Come from away die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5