Cornelisse(n)

Paulien Cornelisse en Daniel Cornelissen
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 2 april 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Paulien Cornelisse (Taal is zeg maar echt mijn ding, Tokidoki) en Daniel Cornelissen (Showponies 1 en 2, Nieuw zeer), gaan in de werkvoorstelling Cornelisse(n) eens lekker met elkaar cornelissen. Maar wat is cornelissen? Cornelissen is één podium, twee spelers en een piepklein decor, waarin wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en half-gelukte pogingen tot intermenselijk contact. Kortom, de ingrediënten voor een heerlijk bevreemdende en komische voorstelling. Paulien en Daniel bedienen de minidecors, spelen alle rollen en doen zelfs hun eigen stunts. Want ook dát is cornelissen.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Paulien Cornelisse
  Minidecors: Daniel Cornelisse
  Producent: MORE Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5