Afgelopen

Cristina Branco

Eva
Mary Dresselhuys zaal
English description

Deze voorstelling stond op 26 april in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Zangeres Cristina Branco weet als geen ander het Portugese levenslied, beter bekend als fado, eigentijds en toegankelijk te maken. Door de traditionele fado te verrijken met jazz, wereldmuziek en pop, heeft ze een compleet eigen stijl ontwikkeld. Dankzij deze unieke stijl en haar gedenkwaardige stem is Cristina al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia. Zo werkte ze in het verleden onder andere samen met de Zeeuwse band BLØF. Tijdens haar nieuwe programma Eva zal Cristina naast materiaal uit haar rijke carrière ook nummers van haar in 2020 verschenen album ten gehore brengen. Zelf vertelt ze hierover: “Eva is het portret van iemand in tijden van verandering. Eva is wat ik wil zijn.”

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5