Da Bounce Comedy Night DeLaMar(1)
Cabaret

Da Bounce Comedy Night

Topcomedians uit de USA & UK

De leukste comedians uit de USA en UK worden speciaal naar Nederland gehaald voor Da Bounce Comedy Night. Deze comedians zijn geen kleintjes in het vak, maar bekend van hun shows op Netflix, HBO, Def Comedy Jam en Comedy Central. Gegarandeerd kaakpijn van het lachen dus! De host van de show is de Amerikaanse Mike ‘Brooklyn Mike’ Troy, ook wel de ‘New York King of Comedy’ genoemd. Deze veelzijdige comedian toert momenteel de wereld rond met Chris Rock en weet elk publiek helemaal mee te krijgen. Bereid je dus voor op een bruisende sfeer en een hilarische show!

Da Bounce Comedy Night is volledig in het Engels. 

Speeldata en tickets

September 2024

Za 21 sep 20:30
v.a. € 30,00
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 21 sep 20:30
Koop tickets
Tickets
€30,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Da Bounce

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.