Dani Girl

Een musical over leven
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Dani girl is het inspirerende verhaal van Dani, een 9-jarig meisje op een kinderafdeling oncologie dat het gevecht aangaat met leukemie. Aan haar bed probeert haar streng katholieke moeder troost te vinden in het geloof, want is dat niet het enige dat houvast biedt? In plaats van opgeven zet Dani haar worstelingen om in een magisch avontuur. Dani wil namelijk maar één ding: haar haar terug! Daarvoor hoeft ze ‘alleen maar’ het antwoord te vinden op de vraag: waarom is kanker? Verteld vanuit het perspectief van een kind snijdt deze fantasievolle musical universele thema’s aan als hoe om te gaan met de dood, hoop wanneer alles wanhopig lijkt en de onwaarschijnlijke kracht van de menselijke verbeelding. 

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 27,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over De Brug Musicaltheater

  Stichting De Brug Musicaltheater produceert sinds 2014 off-Broadway voorstellingen op het gebied van musicaltheater samen met een groep jonge professionals. Na Ordinary days en Voor je ‘t weet is het nu de beurt aan Dani girl.  

  Leeftijdsadvies

  Bij Dani girl hoort een leeftijdsadvies van 9+. Wel laten we het aan de inschatting van ouders over of de voorstelling geschikt is voor hun kind(eren).

  Cast

  Julia Berendse, Wesley de Ridder, Ruben Kuppens e.a.

  Creatives

  Tekst: Christopher Dimond
  Vertaling: Julia Berendse, Ruben Kuppens
  Muziek: Michael Kooman
  Muzikaal leider: Alan Evans
  Regie: Steven Moonen
  Geluidsontwerp: Fons Baltus
  Lichtontwerp: Nick Zwolsman
  Fotografie: Boy Hazes
  Producent: De Brug Musicaltheater

  Mede mogelijk gemaakt door: Concord Theatricals, NORMA Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Frank Sanders Akademie

  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.