De Bims: musical showcase

MusicalMakers i.s.m. Priscilla Vaudelle
DeLaMar West (Amsterdam West)

Tijdens De Bims: musical showcase word je getrakteerd op de eerste indrukken van een musical in ontwikkeling. Een bijzondere sneak peak van een verhaal dat zich afspeelt in de Bijlmer, oftewel De Bims, waarvoor regisseur en maker Prisiclla Vaudelle samenwerkt met componistenduo Alvin Lewis en Patrick Mijnals en songwriter Glen Faria. Bereid je voor op een heerlijke avond met de volledige cast van De Bims en vette muziek van een live band. Na afloop horen de cast en het creatieve team graag wat je van de voorstelling vond, zodat ze jouw feedback mee kunnen nemen om De Bims verder te ontwikkelen!

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 24,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Muziek: Alvin Lewis, Patrick Mijnals, Glen Faria
  Producent: Priscilla Vaudelle i.s.m. MusicalMakers

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5