De grote 5 (3+)

Meneer Monster
DeLaMar West (Amsterdam West)

De grootste dieren uit Afrika verschijnen op het toneel! En wel heel dichtbij. De grote 5 begint op de zinderende Afrikaanse steppes en mondt uit in een paradefeest vol zwoele Afrikaanse beats. De grootste, meest uitbundige kostuums komen voorbij in een grafisch, visueel en muzikaal spektakel. De voorstelling speelt zich af in een catwalkopstelling, met aan weerszijden bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Op die manier zitten de kinderen en ouders dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje. We verwachten natuurlijk wel De grote 5 op het toneel…

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 16,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Meneer Monster

  Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Daarnaast is Meneer Monster bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Rovers.

  Creatives

  Tekst: Jan Veldman
  Makers: Olaf van de Ven, Chris Koopman, Christiaan Bloem
  Kostuums: Nicky Nina de Jong
  Producent: Meneer Monster

  Kaarten tickets
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.